Vi söker en produktionstekniker

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer och drivsystem för kunder över hela världen. Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, LAB och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Ytterligare information finns på www.ankarsrummotors.com

Vi söker en produktionstekniker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb som produktionstekniker inom industrin.

Som produktionstekniker hos oss arbetar du främst med projekt som ny produktionsutrustning och förbättrande av befintlig utrustning och processer. Du kommer både att projektleda och vara en resurs i projekten.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete, eller har motsvarande arbete. Du bör kunna rita enklare produktionsutrustning i cad-program, eller ha intresse av att lära dig. Har du dessutom tidigare erfarenhet av mekanisk bearbetning så är detta ett stort plus.
Vi tror att du som söker har ett grundläggande tekniskt intresse. För att trivas i rollen som produktionstekniker är du en kommunikativ person som gillar att lösa problem.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är högst meriterande. Erfarenhet av industrirobotar är också ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska trivas på jobbet, och då behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, laganda och bra inställning och att ha en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Electric Motors AB jobb@ankarsrummotors.com