Vi söker en underhållstekniker

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer och drivsystem för kunder över hela världen. Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, LAB och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Ytterligare information finns på www.ankarsrummotors.com

Vi söker en underhållstekniker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb med underhåll inom industrin.

Som underhållstekniker hos oss arbetar du i den dagliga driften med förebyggande och felavhjälpande underhåll av vår produktionsutrustning. I arbetet ingår även att genomföra diverse tekniska förbättrings och förändringsarbeten, beställning av reservdelar. Du kommer också få möjlighet att delta i produktionstekniska projekt t.ex. installation och driftsättning av ny maskinutrustning

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktionsmiljö med underhåll samt mekanisk och elektrisk felsökning, eller har relevant motsvarande utbildning. Då vi tillverkar mycket reservdelar och enklare produktionsutrustning själva är tidigare kunskap av mekanisk bearbetning ett stort plus. Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse. För att trivas i rollen som tekniker är du en kommunikativ person som gillar att lösa problem och du har en god servicekänsla och ett driv för att förbättra.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande. Erfarenhet av industrirobotar är också ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska trivas på jobbet, och då behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, laganda och att ha en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Electric Motors AB jobb@ankarsrummotors.com