Vi söker nu en Automationstekniker

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av mindre elektriska motorer och drivsystem. Vi har kunder över hela världen, främst tillverkare av produkter inom industri, köksutrustning och medicinteknik. Ankarsrum Electric Motors är ett komplett företag med egen produktion och utveckling och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar.

Vår vision är att vara branschens mest hållbara tillverkare av elektriska drivsystem.

Vi söker en Automationstekniker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb som automationstekniker inom industrin.

Som automationstekniker hos oss kommer du att ha en bred roll. Du kommer att arbeta med framtagning av nya maskiner, vara med i större automationsprojekt, optimera och förbättra våra befintliga processer och hjälpa till vid felsökningar.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av arbete som automationstekniker eller relevant utbildning. Du bör kunna PLC programmering, främst Siemens, ha grundläggande kunskaper inom elritningar, byggnation av elskåp, elektrisk felsökning samt elsäkerhet. Tidigare erfarenhet av tidigare arbete med industrirobotar är meriterande.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är högst meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse, gillar att lösa problem samt har ett servicetänk och gillar att hjälpa andra människor

Vi vill att du ska trivas på jobbet, då behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när det behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, laganda, samt att ha en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Arbetsplats: Ankarsrum, Västerviks kommun

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt

Skicka ansökan till:                                  jobb@ankarsrummotors.com

Ytterligare information finns på:               www.ankarsrummotors.com