Vi söker en labbtekniker

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer och drivsystem för kunder över hela världen. Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, LAB och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Ytterligare information finns på www.ankarsrummotors.com

Vi söker en labbtekniker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb på vårt utvecklingslabb.

Som labbtekniker hos oss arbetar du främst i vårt el- och prototyplabb med bland annat olika typer av testning av våra elmotorer, montering av prototyper för våra nya produkter och utvärderingar av metoder och testresultat. Du kommer också att få en bred förståelse för hela verksamheten då du i din roll också kommer att ha ett nära samarbete med och stötta kvalitets- och produktionstekniksorganisationen

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och en vilja veta hur saker fungerar. Om du tidigare har jobbat i labb, kvalitets, eller med praktisk produktutveckling så är det meriterande. Då mätningar av elektrisk utrustning är en del av jobbet så är kunskap inom elsäkerhet och mätteknik viktigt att ha med sig. Har du dessutom tidigare erfarenhet av mekanisk bearbetning så är detta ett stort plus.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är högst meriterande.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska trivas på jobbet, och då behöver du vara analytisk, social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, laganda och bra inställning och att man har en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Electric Motors AB jobb@ankarsrummotors.com