Sie suchen einen Laborknacker

Ankarsrum Electric Motors AB ist ein führender Anbieter von kleinen Elektromotoren und Antriebssystemen für Unternehmen in der ganzen Welt. Ankarsrum ist ein lösungsorientierter Anbieter von Systemen, die Elektromotoren für den Einsatz im Haushalt, in der Industrie und im Haushalt einsetzen. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, LAB och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under allla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Weitere Informationen finden Sie unter www.ankarsrummotors.com

Sie suchen einen Laborknacker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb på vårt utvecklingslabb.

Als Labormitarbeiter können Sie sich auf eine Vielzahl von Testverfahren für unsere Elektromotoren, die Entwicklung von Prototypen für unsere neuen Produkte und die Entwicklung von Messgeräten und Testergebnissen konzentrieren. Du kommer också att få en bred förståelse för hela verksamheten då du i din roll också kommer att ha ett nära samarbete med och stötta kvalitets- och produktionstekniksorganisationen

Der Grund für das Backen
Vi letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och en vilja veta hur saker fungerar. Om du tidigare har jobbat i labb, kvalitets, eller med praktisk produktutveckling så är det meriterande. Då mätningar av elektrisk utrustning är en del av jobbet så är kunskap inom elsäkerhet och mätteknik viktigt att ha med sig. Har du dessutom tidigare erfarenhet av mekanisk bearbetning så är detta ett stort plus.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är högst meriterande.

Personliga egenskaper

Ich möchte, dass Sie sich auf Ihren Job konzentrieren, und ich möchte, dass Sie analytisch, sozial, flexibel und aufgeschlossen sind. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, laganda och bra inställning och att man har en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Elektromotoren AB jobb@ankarsrummotors.com