Vi söker nu en produktions/underhållstekniker

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer och drivsystem för kunder över hela världen. Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, LAB och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Ytterligare information finns på www.ankarsrummotors.com

Vi söker nu en produktions/underhållstekniker

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb inom produktionsteknik och underhåll.

Som tekniker hos oss arbetar du i den dagliga driften med förebyggande samt felavhjälpande underhåll av vår produktionsutrustning. I arbetet ingår även att genomföra diverse tekniska förbättrings och förändringsarbeten, beställning av reservdelar samt beredning och implementering av nya produktvarianter. Då vi tillverkar mycket produktionsutrustning och enklare reservdelar själva är mekanisk bearbetning en del av jobbet.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktionsmiljö samt av arbete inom produktionsteknik, underhåll och mekanik. Har du dessutom tidigare erfarenhet av kontinuerligt förbättringsarbete så är detta ett stort plus!
Vi tror att du som söker har ett grundläggande tekniskt intresse. För att trivas i rollen som tekniker är du en kommunikativ person som gillar att lösa problem och du har en god servicekänsla och ett driv för att förbättra och verkställa de åtgärder som är av behov.

Personliga egenskaper                                                                                                              Vi vill att du ska trivas på jobbet, och då behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning och att man har en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Du som söker har som minst en fullföljd gymnasieexamen. Eftergymnasial utbildning inom relevant område är högst meriterande.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Electric Motors AB jobb@ankarsrummotors.com