Automationstekniker till Ankarsrum Motors AB

 

Ankarsrum Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer, drivsystem och köksmaskiner för kunder över hela världen. Tillverkare av konsument- eller industriprodukter väljer Ankarsrum där kundanpassade lösningar och hög kvalitet i slutprodukten är avgörande. Företaget ägs av det börsnoterade AB Traction och har en i hög grad automatiserad produktion med en omsättning på ca 110 mkr. Ytterligare information finns på www.ankarsrummotors.com

 

Automationstekniker till Ankarsrum Motors AB

Vi rekryterar nu en Automationstekniker till vår fabrik i Ankarsrum. I den här rollen arbetar du med att underhålla, förebygga och avhjälpa störningar i produktionen. Arbetet omfattar allt från praktiska problem i den dagliga driften till att delta i automationsprojekt.

Arbetsuppgifter

  • Elkonstruktion lågspänning
  • Programmering PLC OMRON, SIEMENS.
  • Underhåll, felsökning och reparationer av maskiner, robotar och PLC-system.
  • Medverka i förbättringsaktiviteter
  • Delta i investeringsprojekt

Om Dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av elkonstruktion och programmering av styrsystem inom industri. Vi förväntar oss att du är flexibel och kan arbeta självständigt men också kan samarbeta med andra funktioner. Du tycker om utmaningar och är bra på att lösa komplexa problem. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommer ingå i en arbetsgrupp om 5 personer.

 

Anställningsvillkor: Provanställning som kan övergå till en tillsvidare anställning, heltid, med månadslön

Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Motors AB

Bruksvägen 1

593 70 Ankarsrum

jobb@ankarsrum.com

 

 

Leave a Reply