Utvecklingsingenjör

Ankarsrum Electric Motors AB är en ledande tillverkare av små elektriska motorer och drivsystem för kunder över hela världen. Ankarsrum är en leverantör av drivsystem till OEM tillverkare av bland annat köksredskap, svetsutrustningar och försvarsindustrin. Ankarsrum Electric Motors har ett dedikerat FoU-team, lab och mer än 350 års erfarenhet och kunskap. Under alla år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av högkvalitativa elektriska drivsystem.

Vi söker nu en utvecklingsingenjör

Vi söker dig som letar efter ett nytt och spännande jobb inom konstruktion, teknik- och utveckling och du har förmodligen tidigare erfarenhet av arbete inom området.

Som konstruktör hos oss arbetar du i den dagliga driften med ritningar, utvecklingsarbete och projekt. I arbetet ingår även att genomföra diverse tekniska förbättrings och förändringsarbeten. Du blir en del av vår utvecklingsavdelning.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med mekaniska konstruktioner, ritningsläsning/ändringar, projektarbete. Har du dessutom tidigare erfarenhet av kontinuerligt förbättringsarbete inom området så är detta ett stort plus.
Vi tror att du som söker har ett grundläggande tekniskt intresse och kunskap. För att trivas i rollen som utvecklingsingenjör är du en kommunikativ person som gillar att lösa problem och du har en god servicekänsla och ett driv för att förbättra och lösa de frågeställningar som uppkommer.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska trivas på jobbet, och då behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi vill att du är en lagspelare som ser detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning och att man har en stark vilja av att lära och utveckla sig. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig tillämplighet.

Du som söker har ingenjörsbakgrund, med kandidatexamen inom maskinelektronik eller motsvarande.

Anställningsvillkor Provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning, heltid med månadslön.

Intresserad? Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

Ankarsrum Electric Motors AB jobb@ankarsrummotors.com